Etusivu  |  Uunit  |  Kuvanveisto  |  Veistokset  |  Taidekoti  |  Ota yhteyttä  |  Yhteistyössä

 

 

Taidekoti

Albumi 2005-2007

Albumi 2008-2013

Talsan Tonttu -blogi

Villan värjäys

Leivinuuniherkut

Anna Maija Stubb Web Desing Design

Hellakoukussa - Talsan Tontun puuhella- ja leivinuuniherkut
Leivinuuniresepti

Reseptikirjan etusivulle 

Vegaaninen kasvispata -  Tämä herkullisen resepti sopii myös varaavaan takkaan tai pönttöuuniin.

vegaaninen kasvispata

  1. Valitse uuninkestävä vuoka, joka sopii tulipesään (jonka leveys tavallisesti 28cm)

  2. Käytä valintasi mukaan kauden kasviksia. Tässä on pilkottu kaalia, lehtikaalia, sipulia, purjoa, valkosipulia, chiliä ja porkkanaa.

  3. Lisää tölkillinen kikherneitä tai papuja ja ripottele sekaan kokonaisia kauran- tai ohranjyviä tai riisiä makusi mukaan.

  4. Valmista liemi: Sekoita tölkilliseen paseerattua tomaattia tölkillinen kookosmaitoa. Mausta mielesi mukaan. Tässä olen käyttänyt hienonnettua tuoretta persiljaa, ruohosipulia ja korianteria. Lisäksi mustapippuria, ripaus jauhettua neilikkaa, inkivääriä ja kanelia. Hieman hunajaa. Kaada liemi kasvisten päälle ja sekoita. Lisää vettä, kunnes kasvikset peittyvät - jos haluat nopeamman kypsymisajan lisää kiehuvaa vettä. Murenna joukkoon kasvisliemikuutio ja sekoita.

  5. Nosta pata arinalle pian uunin lämmityksen jälkeen. Padan kypsyminen vaatii kolmisen tuntia, mutta paras maku saavutetaan, kun padan annetaan rauhassa kypsyä yön yli. Siinä tapauksessa muista ennen nukkumaan menoa tarkistaa, että kaikki neste ei ole imeytynyt ja lisää tarvittaessa hiukan vettä. Se haihtuu aamuun mennessä.

Petteri Stubb  Tmi        uunimuurari - kuvanveistäjä        GSM +358 400643490        petteri(at)stubb.fi        Y-tunnus  1660799-0
Web Design Anna Maija Stubb Web Design © 2018