Etusivu  |  Uunit  |  Kuvanveisto  |  Veistokset  |  Taidekoti  |  Ota yhteyttä  |  Yhteistyössä

 

 

Taidekoti

Albumi 2005-2007

Albumi 2008-2013

Talsan Tonttu -blogi

Villan värjäys

Leivinuuniherkut

Anna Maija Stubb Web Desing Design

Hellakoukussa - Talsan Tontun puuhella- ja leivinuuniherkut
Leivinuuniresepti

Reseptikirjan etusivulle  

Yrttiset lammaslihapullat 

Lammaslihapullat

  1. Lampaan jauhelihaa  noin 1 kg.

  2. Liota 1dl korppujauhoja ja 2 dl kermaa ja sekoita puhtaalla kouralla tasaiseksi massaksi lihan kanssa.

  3. Lisää pari munaa ja oliiviöljyä.

  4. Kuullota kaksi isoa hienoksi hakattua sipulia ja lisää joukkoon. Purista sekaan reippaasti valkosipulia.

  5. Mausteeksi

  6. eunallisella uunipellillä leivinpaperin päällä kymmenisen minuuttia.

  7. Voit laittaa

  8.  suolaa ja reilusti mustapippuria, korianteria, salviaa, rakuunaa, rosmariinia, timjamia, persiljaa, rosepippuria.

  9. Paista hyvässä lämmössä (200˚C) uunissa rlihapullat vieri viereen. Poimi pullat pelliltä kuumina astiaan, ettei pellille jäänyt rasva jäähtyessään tartu niihin. Lihapullat voit tietysti paistaa myös pannulla.

Kilosta jauhelihaa tulee noin uunipannullinen lihapullia. Tarjoile porkkana-perunasoseen ja mustaherukkahillon kera.

Lammasjauheliha on melko rasvaista, joten voimakkaita mausteita kannattaa käyttää reilusti. Jos pidät chilistä, pieni tujaus sitäkin ei ole huono vaihtoehto.

 

Petteri Stubb  Tmi        uunimuurari - kuvanveistäjä        GSM +358 400643490        petteri(at)stubb.fi        Y-tunnus  1660799-0
Web Design Anna Maija Stubb Web Design © 2017