Etusivu  |  Uunit  |  Kuvanveisto  |  Veistokset  |  Taidekoti  |  Ota yhteyttä  |  Yhteistyössä

 

 

Taidekoti

Albumi 2005-2007

Albumi 2008-2013

Talsan Tonttu -blogi

Villan värjäys

Leivinuuniherkut

Anna Maija Stubb Web Desing Design

Hellakoukussa - Talsan Tontun puuhella- ja leivinuuniherkut
 Leivinuuniresepti

Reseptikirjan etusivulle  

Snickers-piirakka

Snickers-torttu

Pohja:

  1. Vatkaa 4 munaa ja 3 dl sokeria vaahdoksi.

  2. Lisää 150g sulatettua, jäähdytettyä rasvaa.

  3. Sekoita kuivat aineet: 5 dl venhäjäauhoja, 3 tl leivinjauhetta ja 2 tl vaniljasokeria.

  4. Lisää ne sekoittaen taikinaan vuorotellen maidon (2dl) kanssa.

  5. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista puolikypsäksi noin 25 min. 200 °C lämmössä.

Valmista kuorrutus:

  1. Sekoita  100g sulaa rasvaa, 1,5 dl sokeria, 2 rkl venhäjauhoja ja 1 dl kermaa ja kiehauta seos.

  2. Lisää seokseen 200g rouhittuja suolapähkinöitä ja levitä se puolikypsän tortun päälle.

  3. Paista vielä noin 15 min, kunnes pinta hieman saa väriä.

Jäähdytä torttu ja valmista suklaakuorrute:

  1. Sekoita 4 dl tomusokeria, 2rkl kaakaojauhetta, 3 tl vaniljasokeria ja 50 g sulatettua rasvaa notkeaksi seokseksi.

  2. Lisää joukkoon 100 g vesihauteessa sulatettua tummaa tai maitosuklaata.

  3. Levitä kuorrutus pähkinäisen tortun päälle.

Ja sitten herkuttelemaan.

 

Petteri Stubb  Tmi        uunimuurari - kuvanveistäjä        GSM +358 400643490        petteri(at)stubb.fi        Y-tunnus  1660799-0
Web Design Anna Maija Stubb Web Design © 2017